bursell : books : fishing : moderne-medefiskeri

Moderne Medefiskeri

Moderne Medefiskeri

Suder, karpe og brasen kaldes i den ældre lystfiskerlitteratur for "fredfisk". Men i Jens Bursell´s moderne medefiskebog er de indbegrebet af spænding, fart, action, storslåede oplevelser og raffineret, toptrimmet medefiske-teknik.

Moderne Medefiskeri er en trin-for-trin bog, fra hvilken både begyndere og erfarne vil kunne lære sig en masse om fiskeriet. I første del af bogen beskrives medefiskenes biologi samt de mest grundlæggende teknikker inden for medefiskeriet; flådfiskeri, bundfiskeri, fodring m.m. - helt fra grunden, særligt med henblik på nybegyndere. Her findes desuden et kapitel om hvordan man som begynder hurtigst og billigst starter op.

Anden halvdel af bogen beskriver specimenfiskeriet på alle planer - lige fra de mest simple agn og metoder til det absolut nyeste inden for avanceret bundfiskeri, tackler, rigs og agn. Særskilte afsnit om alle vores populæreste medefisk - karpe, suder, brasen, karusse, rimte og skalle med flere. Bogen beskriver indgående effektive - og i flere tilfælde utraditionelle metoder til at fange de enkelte arter.

Sund fiskeglæde, humor, fantastiske oplevelser ved fiskevandene og masser af nye facts om det nyeste inden for medefiskeriet, er med i denne bibel for enhver medefisker.

Bogen er udsolgt fra forlaget.

 

GET NEW ARTICLES IN YOUR INBOX - CLICK HERE !

GET NEW ARTICLES !

Sign up for the newsletter,
and get new articles directly in your inbox.