bursell : books : travelling : backpacker

Backpacker

Backpacker

Rejselivet er for mange lig med spændende oplevelser, betagende sanseindtryk og den ultimative frihed. Det er derfor ikke overraskende, at flere og flere vælger at droppe hverdagens stress og jag for med rygsækken på ryggen at opleve den fantastiske mangfoldighed i verden udenfor Europa.

Uanset om man er af den type, der kaster sig hovedkulds ud i det ukendte, eller om man er af den mere tøvende slags, vil man som nybagt rejsende ofte være i tvivl om en lang række ting inden den forestående ilddåb som backpacker. Hvor skal man tage hen, hvilke ting skal man sørge for inden turen, hvordan skal man opføre sig undervejs for at undgå eventuelle problemer, hvor er der farligt, hvorledes kommer man væk fra alle de andre turister, og på hvilken måde skal man forholde sig til alle de positive og negative oplevelser, som man vil komme til at prøve kræfter med undervejs på turen.

I Backpacker fås svarene på alle disse spørgsmål - samt en masse inspiration, der giver begrebet udlængsel helt nye dimensioner. Hvorfor nøjes med at drømme, når dit livs rejsekick er lige om hjørnet?

Bogen er skrevet og fotograferet i samarbejde med Claus Qvist Jessen - www.cqj.dk

 

GET NEW ARTICLES IN YOUR INBOX - CLICK HERE !

GET NEW ARTICLES !

Sign up for the newsletter,
and get new articles directly in your inbox.